Trainingen

Kijk voor de verschillende mogelijkheden van groepen of privé trainingen op de TOZ site. Een must voor elke tennisser om zijn of haar niveau te verhogen met minder kans op blessures.

Naast de reguliere trainingen in de  middagen en avonden, hebben we ook nog een extra mogelijkheid voor de allerjongsten (Kidstennis) en senioren (ochtendtrainingen).

Een absolute aanrader voor de allerjongsten is onze tenniskidsgroep op de woensdagmiddag. Tijdens deze training werken we met op de leeftijd aangepaste trainingsmethodes en materialen. Kidstennis is bedoeld voor kinderen t/m 12 jaar.

Aanbiedingen voor nieuwe tenniskids leden van LTC de Bongerd:

• Tenniskids trainingen in een reeks van 12 weken training en een slotevenement, inclusief lidmaatschap en bruikleen van racket voor € 99,-. (geldig voor kinderen t/m geboorte jaar 2007)
  • 5 lessen tot de zomervakantie, deelnemen aan clubactiviteiten en indien nodig een bruikleenracket voor € 99,-

Inschrijven voor de tennislessen via www.tennisorganisatiezuidwest.nl

P.S. van bovenstaande aanbiedingen kunt u slechts 1 maal gebruikmaken en zijn zonder entreegeld.
Verder zullen er uitnodigingen komen voor evenementen, zoals b.v. competitie, trainingen en club overstijgende TOZ acties. Wij hopen jullie vanaf deze zomer te mogen begroeten op het park van LTC de Bongerd

Namens bestuur LTC de Bongerd en trainer, Jacco Filius.