De parkcommissie is bezig om ervoor te zorgen dat ons tennispark en de banen er weer prima bij komen te liggen. Op 5 en 8 september van 19.00 – 21.00 uur kunt u terecht om mee te helpen met het onderhoud. Afgelopen donderdag 1 september hebben diverse mensen al een deel van het onderhoud gedaan.

Vrijdag 16 september begint de najaarscompetitie. Echter 1 team speelt op donderdagavond 15 september een inhaal competitie wedstrijd en gebruiken dan 2 banen vanaf 19.30u. Er zijn die avond dus minder banen ter beschikking om vrij te spelen. Wilt u er rekening mee houden met het vrij spelen.

Er spelen 12 teams najaarscompetitie en er wordt gespeeld op verschillende dagen; donderdagmorgen/vrijdagavond (2 teams thuis dus alle banen bezet)/zaterdag hele dag door elke zaterdag. Er wordt gespeeld in de periode van 15 september t/m 29 oktober  en evt  nog 1e week/weekend van november als er wedstrijden moeten worden ingehaald.

Opgave voor de voorjaarscompetitie 2017 volgt zo medio november, dan kunnen leden daar alvast over na gaan denken. Uitgebreide info tav de voorjaarscompetitie 2017 volgt zo begin november!!! Inschrijfmogelijkheden en uiterlijk opgeef datum.

Hieronder het :
Baanschema najaarscompetitie 2017