De Technische Commissie (tc@ltcdebongerd.nl)
De kerntaak van de TC is het organiseren van clubtoernooien. Dit zijn elk jaar het mixed- en dubbelkampioenschap, het enkelkampioenschap voor zowel Senior en Jeugdleden, het Open Bongerd Toernooi, alsmede het gezelligheidstoernooi. De competitieleider (Jacqueline Suurland-van Sabben) regelt de competitiedeelname en zorgt dat dit allemaal goed verloopt.

De Park Commissie (park@ltcdebongerd.nl)
De parkcommissie zorgt voor het onderhoud van de banen en het tenniscomplex. Met behulp van onze leden zorgen we ervoor dat de banen en het park tip top in orde zijn.

De Bar Commissie
Deze commissie zorgt ervoor dat het clubgebouw er goed uitziet en dat de barvoorraden worden aangevuld. Ook verzorgt deze commissie hapjes en andere versnaperingen tijdens de door de club georganiseerde toernooien.

De Barcoördinator regelt de bardiensten en zorgt dat iedere vrijwilliger ingedeeld wordt.

Ledenadministratie (leden@ltcdebongerd.nl)
Zorgt ervoor dat we elk jaar weer nieuwe tennispasjes ontvangen en verzorgt verder alle administratie rond om de leden. Op deze site vindt u ook formulieren om aan te melden, uw gegevens te muteren of uw lidmaatschap op te zeggen.

Evenementencommissie
De evenementencommissie is verantwoordelijk voor alle evenementen die buitenom de toernooien en competities worden gehouden binnen onze vereniging. Dit houdt in het organiseren en uitvoering geven van deze evenementen. De evenementencommissie is er voor jong en oud! Heeft u vragen en/of opmerkingen, of heeft u een idee voor een evenement? Neem contact met ons op via ec@ltcdebongerd.nl .

Tekst Sponsorcommissie:
De sponsorcommissie onderhoudt het contact met de bestaande sponsoren van onze vereniging en richt zich op potentiele nieuwe sponsoren. Het doel is om een win-win situatie te creëren. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op via sponsor@ltcdebongerd.nl .