Nieuwe trainster

Vanaf dit nieuwe seizoen is Mandy Wolfert onze nieuwe trainster op LTC de Bongerd. Even voorstellen:

Mijn naam in Mandy Wolfert en ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Sluiskil.Op mijn 8e ben ik begonnen met tennis, sinds die tijd ben ik verknocht aan het spelletje tennis. Momenteel ben ik zelf nog steeds actief in de tennis, ik speel competitie in Oosterhout en met veel plezier neem ik regelmatig deel aan toernooien. Zelf ben ik nu speelsterkte 2 en speel op Nationaal niveau. Afgelopen zomer heb ik deel mogen nemen aan Challenger Zeeland en won daar verrassend de eerste rondeNa mijn middelbare school ben ik het CIOS gaan volgen te Goes, daar heb ik het profiel tennis gevolgd en mijn KNLTB A en B licentie behaald.Als extra vakken heb ik conditie-herstel trainer, sportmassage en fitness gevolgd.

Ik geef al een aantal jaren tennisles en heb sinds september 2014 de overstap gemaakt naar TOZ. Momenteel werk ik met spelers van de TOZ Academy en op de verenigingen Sluiskil, Hoek, Hansweert en vanaf april dus ook vast op de Bongerd.

Trainingen

Kijk voor de verschillende mogelijkheden van groepen of privé trainingen op de TOZ site. Een must voor elke tennisser om zijn of haar niveau te verhogen met minder kans op blessures.

Naast de reguliere trainingen in de  middagen en avonden, hebben we ook nog een extra mogelijkheid voor de allerjongsten (Kidstennis) en senioren (ochtendtrainingen).

Een absolute aanrader voor de allerjongsten is onze tenniskidsgroep op de woensdagmiddag. Tijdens deze training werken we met op de leeftijd aangepaste trainingsmethodes en materialen. Kidstennis is bedoeld voor kinderen t/m 12 jaar.

Aanbiedingen voor nieuwe tenniskids leden van LTC de Bongerd:

• Tenniskids trainingen in een reeks van 12 weken training en een slotevenement, inclusief lidmaatschap en bruikleen van racket voor € 99,-. (geldig voor kinderen t/m geboorte jaar 2007)
  • 5 lessen tot de zomervakantie, deelnemen aan clubactiviteiten en indien nodig een bruikleenracket voor € 99,-

Inschrijven voor de tennislessen via www.tennisorganisatiezuidwest.nl

P.S. van bovenstaande aanbiedingen kunt u slechts 1 maal gebruikmaken en zijn zonder entreegeld.
Verder zullen er uitnodigingen komen voor evenementen, zoals b.v. competitie, trainingen en club overstijgende TOZ acties. Wij hopen jullie vanaf deze zomer te mogen begroeten op het park van LTC de Bongerd

Namens bestuur LTC de Bongerd en trainster, Mandy Wolfert.

Tennisles maakt je een betere tennisser.

Op alle niveaus heeft het vele voordelen om tennisles of training te volgen.

• Een beginner zal sneller plezier hebben in het toch wel moeilijke tennisspel.
  • Een gevorderde speler zal zijn techniek en daardoor zijn niveau omhoog halen.
  • Een wedstrijdspeler zal zowel technisch als tactisch de basis verbreden en daardoor een volgende stap kunnen maken.
  • Tennisles is fun en  een betere technische uitvoering van alle slagen geeft veel minder kans op blessures en meer plezier in het spel.