Senioren € 130,00
Junioren 13 t/m 17 jaar: € 55,00
Junioren 9 t/m 12 jaar: € 45,00 *
Junioren t/m 8 jaar: € 35,00 *
Studenten 18 t/m 24 jaar: € 60,00 (studerend buiten de provincie)
Competitieleden € 60,00 (spelen uitsluitend competitie)
Winterlidmaatschap € 60,00 **
Voor lidmaatschappen na 1 augustus geldt een gereduceerd tarief:
Senioren: € 65,00
Junioren 13 t/m 17 jaar: € 30,00
Junioren 9 t/m 12 jaar: € 25,00
Junioren t/m 8 jaar: € 20,00

Het inschrijfgeld voor nieuwe leden is  € 12,-

* Jeugd t/m 10 jaar (2006 en jonger) mogen een reeks (winter of zomer) tennislessen volgen zonder lid te zijn van onze club. Hierna volgen de normale regels. (U betaald wel de tennislessen bij TOZ uiteraard.)

** Winterlidmaatschap geldt van 1 november t/m 31 maart en uitsluitend bedoeld voor tennisspelers uit de regio die op de vereniging waar ze lid zijn geen winterbanen hebben.

Naast bovenstaande geven we jeugdspelers van andere sportverenigingen in Goes en Kloetinge de mogelijkheid om lid te worden van mei t/m september. Een mooie periode om kennis te maken met tennis. De prijs is zonder aanmelding bij de KNLTB. Wil het aangemelde lid dit wel dan zullen we de gemaakte kosten hiervoor in rekening worden gebracht. Kosten € 25,00 (t/m 17 jaar)

De senioren betalen naast de contributie een vrijwilligersbijdrage van € 30,- .De vrijwilligersbijdrage is terug te ontvangen na verrichten van 2×3 uur werkzaamheden voor de vereniging.

De contributie wordt per automatische incasso geïnd. Daarvoor zal elk lid een machtigingsformulier moeten invullen en tekenen.

Wijzigingen in de persoonlijke gegevens, zoals die in de ledenadministratie zijn opgenomen, dienen zo spoedig mogelijk aan de ledenadministratie te worden doorgegeven. Dit kan via: leden@ltcdebongerd.nl

Het lidmaatschap opzeggen moet voor 1 december. De uitschrijving gaat dan in op 1 januari van het volgende jaar. Dit kan via: leden@ltcdebongerd.nl