IVA

DRINKEN IS GEEN SPORT!

Omdat onze barvrijwilligers alcohol tijdens een bardienst schenken, dienen ze op de hoogte te zijn van alle regels omtrent het schenken van alcoholische dranken in sportkantines. Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Om jullie te helpen op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om te gaan heeft de NOC/NSF een website ontwikkeld in samenwerking met de sportbonden. Alle leden kunnen het certificaat “thuis” halen. Gewoon achter je PC. Ze hebben namelijk een site ontwikkeld met instructieteksten en -filmpjes en als je die hebt bekeken kun je “online” je certificaat behalen. Heel gemakkelijk en heel laagdrempelig, dus voor iedereen haalbaar. Wanneer je de teksten en filmpjes hebt gezien en gelezen ben je in staat om de test te maken waarmee je een gekwalificeerde barvrijwilliger wordt en je bardienst mag draaien op tijdstippen dat er alcohol wordt geschonken.

Het certificaat wordt per PDF naar je opgestuurd en een kopie ervan gaat naar het secretariaat van onze vereniging. Je dient dus ook het email adres van LTC de Bongerd (info@ltcdebongerd.nl) in te vullen.

Klik hier om naar de instructie site te gaan om je certificaat te halen!

Veel succes en alvast bedankt voor de moeite!