Afsluitingslunch damestennis

Op vrijdag 14 oktober was de afsluitingslunch van de dames vrijdagtennis

Klaverjas trainingsavond 13 oktober

Op donderdag 13 oktober was een lesavond voor beginners. Dit als voorbereiding op de Klaverjas avond op vrijdag 21 oktober

Senior plus event donderdag 30 juni

Donderdag 30 juni is er op ons tennispark het jaarlijkse Senior Plus Event gespeeld. Vooraf waren er grote twijfels over het wel door kon gaan i.v.m. de weersverwachting, maar afgezien van een paar hele kleine buitjes zijn er vanaf half tien tot half vier alle partijen gespeeld. Met 34 deelnemers dit jaar enkele minder als vorig jaar. Halverwege de wedstrijden is er een heerlijke lunch geserveerd. Graag wil ik onze vrijwilligers hartelijk bedanken, onze barmedewerkers Rita Jacobse, Rian Duyninck en Peter en Joke de Boevere, Claudine Klijn en Eric Delacourt die waar nodig op de dag de helpende hand boden maar vooral Tonny Versteeg. Tonny is weliswaar geen lid meer, maar zit wel in de organisatie en is de hele dag in de weer, vooral de lunch de dagen vooraf en op de dag zelf vergt vele uren werk. Bedankt allemaal en graag tot volgend jaar.

Introducee avond vrijdag 10 juni

foto's van Introducee avond, 6 nieuwe leden erbij

Jaarlijkse onderhoudsdag 19 maart

foto's gemaakt tijdens werkzaamheden en in de kantine